"Děkuji za report z Meziškolní konference i za její organizaci. " Mgr. Tomáš Žilinčár, zástupce ředitele, Střední průmyslové školy na Třebešíně, Praha 10

Pražský výběh

Datum konání: 21.05.2017

Začátek akce: 12:00

Konec akce: 18:00

Adresa: Ostrov Kampa, Praha 1

Celodenní akce Pražský výběh, jako součást SPORT FESTU, byl nejen pro všechny runnery, milovníky kruhového tréninku, cvičení, protahování a streetworkoutu. Jeden z nejznámějších českých běžců Miloš Škorpil všem ukázal několik triků, jak správně a přirozeně běhat. Zúčastnili se ho děti i dospělí v hojném počtu. V tento den jsme zahájili už 4měsíční přípravu na podzimní Pražský výběh 2. Tentokráte vás čeká Rodinný maraton 14. října na Výstavišti Praha Holešovice!

Běžecká škola ultramaratonisty Miloše Škorpila připravila pro děti i dospělé celkem 3 výběhy a kruhové tréninky po 45 min v následující časy:

  • 14:00
  • 12:30
  • 17:00

Účastníci si vyzkoušeli nácvik přirozeného běhu s naším největším propagátorem běhu, běžeckou abecedu, posilování, protahování, správné cvičení. Obdrželi spoustu rad. Součástí byla diskuse o vyvážené stravě, co na sebe a do sebe.

Projekt 90 poskytl všem zájemcům analýzu běhu. Od společnosti Mary Kay dámy jistě ocenily sportovní líčení. Ochutnáku bio bifi drinků a zdravou zmrzlinu nabídla společnost Hollandia. Nechyběly ani energy drinky od Red Bullu.

Akce se zúčastnilo mnoho sportovních klubů, dalších sportovišť a připravily fantastický program, který jsem si všichni skvěle užili!

Seznam aktivit

Všechny sporty bylo možné si na místě vyzkoušet zdarma pod vedením profesionálních lektorů.

Po celý den probíhal nabitý program na pódiu, workshopy a v 17:30 vyhlášení tomboly o skvělé ceny!

Výstaviště Praha
Český rybářský svaz
Střední průmyslová škola dopravní, a.s.
Decathlon
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu
runczech
Ruce na prsa
Ministerstvo zěmědelství
Všeobecná zdravotní pojišťovna
I'm fit
Národní informační centrum pro mládež
Czech on Board with Myanmar
Sokol
Praha 7